03. септембар 2013. године

 

Заштита конкуренције и сузбијање монопола (позив)

 

  

Позив за учешће на програму обуке за представнике грађанског друштва из Републике Србије
 

Топлички центар за демократију и људска права, у сарадњи са Ужичким центром за људска права и демократију и Удружењем тужилаца и заменика јавних тужилаца Србије, организује обуку за представнике организација грађанског друштва које су ангажоване у сузбијању корупције, пословних удружења и медија.
 

Обука је део пројекта "Грађани и правосуђе заједно против корупције: заштита конкуренције и сузбијање монопола", чију реализацију подржава Амбасада Краљевине Норвешке у Републици Србији.
 

Овај део пројектних активности усресређен је на изградњу капацитета грађанског друштва за мониторинг поступања Комисије за заштиту права и правосудних органа у случајевима нарушавања конкуренције и злоупотреба монополистичког положаја.
 

Први семинар ће бити одржан од 17. до 20. октобра 2013. године на Мећавнику и окупиће 25 полазника. Трошкови превоза, смештаја и исхране учесника у потпуности су покривени од стране организатора. Предавачи на семинарима биће домаћи и регионални експерти за области које су предмет обуке. Радни језик семинара је српски.
 

Сви заинтересовани за учешће на програму обуке могу се пријавити тако што ће попуњен пријавни формулар доставити на електронску адресу office@topcentar.org.rs или на факс 027/324493, до 27. септембра 2013. године.
 

Изабрани кандидати биће обавештени о резултатима конкурса до 01. октобра 2013. године.
 

Пријавни формулар