20. април 2012. године

 

Тужи па бежи

 

  

Без обзира што је својом тужбом иницирао грађанску парницу против Топличког центра за демократију и људска права и Драгана Добрашиновића, а због душевних болова које је претрпео због информација о његовим финансијским злоупотребама које је јавности предочила Коалиција за надзор јавних финансија, Дулић Оливер, Немањина 11, Београд, није се појавио на рочишту које је јуче одржано у Првом основном суду у Београду.
 

На овом рочишту тужени су предложили утврђивање идентитета тужиоца, због основане сумње да исти нема пребивалиште на адреси коју је навео у тужби, психијатрисјко вештачење стања Дулић Оливера у циљу утврђивања врсте душевних болова и степена психичког оштећења које је претрпео услед изношења истинитих информација од стране Коалиције и увид у његов здравствени картон.
 

На суђењу се, и поред уредног позива од стране Коалиције за надзор јавних финансија, није појавио нико од представника тужилаштва, на основу чега основано претпостављамо да тужилаштво има пречих послова од процесуирања одговорних за финансијске злоупотребе у систему јавних финансија.
 

У случају да су наше претпоставке неосноване, користимо прилику да Републичког јавног тужиоца обавестимо да ће следеће рочиште, на којем ће бити саслушан и Дулић Оливер, бити одржано 17. јула 2012. године у Првом основном суду у Београду, са почетком у 12 часова.