22. фебруар 2013. године

 

Позив за учешће у реализацији пројекта

 

  

Топлички центар за демократију и људска права позива заинтересоване организације грађанског друштва са територије Републике Србије да се пријаве за учешће у реализацији пројекта "Грађанско друштво против корупције у локалним јавним набавкама".
 

У оквиру овог пројекта, који се реализује уз подршку Међународног центра Улоф Палме, у шест општина и градова на територији Републике Србије биће формирани тимови за мониторинг јавних набавки у локалним самоуправама и локалним јавним предузећима и установама.
 

Пројекат се реализује у току 2013. године. За изабране представнике организација грађанског друштва и потенцијалне чланове локалних тимова за надзор јавних набавки биће организовани програми обуке, који ће им омогућити подизање нивоа знања неопходних за реализацију централних пројектних активности и остваривање пројектних циљева.
 

Попуњен пријавни формулар заинтересоване организације грађанског друштва могу послати на office@topcentar.org.rs или toplickicentar@yahoo.com најкасније до 08. марта 2013. године.
 

Организације грађанског друштва које буду изабране за учешће у овом пројекту биће обавештене до 11. марта 2013. године.
 

Пријавни формулар