31. мај 2017. године

 

Позив за учешће на програму обуке

 

  

Позив за учешће на програму обуке за представнике организација грађанског друштва из Републике Србије
 

Топлички центар за демократију и људска права организује тродневну обуку за представнике организација грађанског друштва које су ангажоване у области јавних набавки и борбе против корупције.
 

Обука је део пројекта „Грађански за демократске реформе: јавно о јавним политикама - гласно против корупције“, који се реализује у партнерству са Београдском отвореном школом у оквиру Програма подршке цивилном друштву и медијима у области европских интеграција.
 

Програм обуке намењен је представницима организација грађанског друштва које имају искуства у области јавних набавки и борбе против корупције.
 

Обука ће бити одржана од 06. до 09. јула 2017. године на Мећавнику и окупиће 20 учесника. Трошкови превоза, смештаја и исхране учесника у потпуности су покривени од стране организатора.
 

Сви заинтересовани за учешће на програму обуке могу се пријавити тако што ће попуњен пријавни формулар доставити на електронску адресу office@topcentar.org.rs или на факс 027/324493, до 20. јуна 2017. године.
 

Изабрани кандидати ће бити обавештени о резултатима конкурса до 23. јуна 2017. године.
 

Пријавни формулар
 

Пројекат „Грађански за демократске реформе: јавно о јавним политикама - гласно против корупције“ спроводи се у партнерству са Београдском отвореном школом у оквиру Програма подршке цивилном друштву и медијима у области европских интеграција, уз подршку Шведске.