21. јануар 2011. године

Отворено о корупцији

 

  

Позив за учешће на семинару за представнике организација грађанског друштва из Републике Србије: Отворено о корупцији: на путу ка ефикасним антикорупцијским политикама

 

Топлички центар за демократију и људска права, Ужички центар за људска права и демократију, Грађанска читаоница Пиргос и Тимочки клуб, уз подршку Фонда за отворено друштво реализују пројекат „Отворено о корупцији: на путу ка ефикасним антикорупцијским политикама“.
 

Основни циљеви пројекта су подизање нивоа учешћа организација грађанског друштва у креирању и надзору над спровођењем антикорупцијских политика у области јавних финансија и подизање видљивости грађанских антикорупцијских иницијатива. У оквиру пројекта биће, између осталих активности, покренут часопис о корупцији, организована два национална округла стола и четири округла стола у унутрашњости Србије и одржан семинар за представнике организација грађанског друштва ангажованих на сузбијању корупције у области јавних финансија.
 

Семинар се организује у циљу унапређења знања и вештина полазника у области јавних финансија, антикорупцијских механизама, грађанског мониторинга јавних финансија и видљивости грађанских антикорупцијских иницијатива. Семинар ће бити организован од 16–20. фебруара 2011. године на Мећавнику. Трошкови превоза, смештаја и исхране учесника у потпуности су покривени од стране организатора.
 

Попуњен пријавни формулар можете доставити на office@topcentar.org.rs или на факс 027/324493, до 05. фебруара 2011. године. О резултатима конкурса кандидати који су изабрани биће обавештени до 07. фебруара 2011. године. За све додатне информације можете да контактирате Милана Аксентијевића из Топличког центра за демократију и људска права на milan@topcentar.org.rs или на телефоне 027/324493 и 060/3285050.

 

Пријавни формулар