27. јун 2013. године

 

Обука за грађанске надзорнике (позив)

 

  

Позив за учешће на семинару за представнике организација грађанског друштва из Републике Србије
 

Топлички центар за демократију и људска права, у сарадњи са Ужичким центром за људска права и демократију, организује обуку за представнике организација грађанског друштва које су ангажоване у области јавних набавки и борбе против корупције.
 

Обука је део пројекта "Ка ефикасном и одрживом систему грађанског надзора јавних набавки", чију реализацију подржава Фондација за отворено друштво.
 

Програм обуке намењен је представницима организација грађанског друштва које имају искуства у области јавних набавки и борбе против корупције и које су заинтересоване да, у складу са чланом 28. Закона о јавним набавкама и Правилником о грађанском надзорнику, учествују у поступцима јавних набавки као грађански надзорници.
 

Семинар ће бити одржан од 25. до 28. јула 2013. године на Мећавнику и окупиће 20 учесника. Трошкови превоза, смештаја и исхране учесника у потпуности су покривени од стране организатора.
 

Сви заинтересовани за учешће на семинару могу се пријавити тако што ће попуњен пријавни формулар доставити на електронску адресу office@topcentar.org.rs или на факс 027/324493, до 15. јула 2013. године.
 

Изабрани кандидати биће обавештени о резултатима конкурса до 17. јула 2013. године.
 

Пријавни формулар