17. октобар 2018. године

 

Позив за учешће на програму обуке

 

  

Позив за учешће на програму обуке за представнике организација грађанског друштва и медија из Републике Србије
 

Топлички центар за демократију и људска права организује тродневну обуку за представнике организација грађанског друштва које су ангажоване у области јавних финансија и борбе против корупције.
 

Обука је део пројекта „Грађани и медији за транспарентност и сузбијање корупције у локалним јавним набавкама“, који се спроводи уз подршку Амбасаде САД у Републици Србији.
 

Програм обуке намењен је представницима организација грађанског друштва и медија из унутрашњости Србије које имају интересовања и искуства у области јавних набавки и борбе против корупције.
 

Обука ће бити одржана од 22. до 25. новембра 2018. године на Мећавнику и окупиће 20 учесника. Трошкови превоза, смештаја и исхране учесника у потпуности су покривени од стране организатора.
 

Сви заинтересовани за учешће на програму обуке могу се пријавити тако што ће попуњен пријавни формулар доставити на електронску адресу office@topcentar.org.rs или toplickicentar@yahoo.com до 05. новембра 2018. године.
 

Изабрани кандидати ће бити обавештени о резултатима позива до 09. новембра 2018. године.
 

Пријавни формулар
 

Пројекат „Грађани и медији за транспарентност и сузбијање корупције у локалним јавним набавкама“ спроводи се уз подршку Амбасаде САД у Републици Србији.