18. април 2012. године

 

Дулић најзад на суду

 

  

Коалиција за надзор јавних финансија позива Републичког јавног тужиоца да упути одговарајућег представника тужилаштва на рочиште које ће, по тужби Дулић Оливера, Немањина 11, Београд бити одржано 19. априла 2012. године у Првом основном суду у Београду, Устаничка бр. 14, судница бр. 11, са почетком у 10:20 часова.
 

Коалиција за надзор јавних финансија уверена је да ће на овом суђењу, које је Дулић Оливер сам иницирао подношењем приватне тужбе за надокнаду штете "због претрпљених душевних болова услед повреде части и угледа" против Топличког центра за демократију и људска права и Драгана Добрашиновића, бити изнети убедљиви докази о тешким финансијским злоупотребама у Министарству животне средине, рударства и просторног планирања.
 

Коалиција за надзор јавних финансија са великим нестрпљењем очекују ово суђење, које ће, уколико је у Србији очуван минимум независности и професионалности правосуђа, бити озбиљна увертира у брзо и ефикасно кривичноправно процесуирање Дулић Оливера и осталих одговорних за тешка кривична дела против службене дужности.
 

Допис Републичком јавном тужиоцу

Тужба

Одговор на тужбу

Изјава Дулић Оливера - 02. фебруар 2011. године - http://www.infobiro.tv/

Одговор Министарства животне средине, рударства и просторног планирања