16. јул 2012. године

 

Да и тужилац чује истину о корупцији

 

  

Уколико због велике предизборне буке Републички јавни тужилац Загорка Доловац није успела да чује предлог Коалицијe за надзор јавних финансија од 18. априла 2012. године, те због тога није упутила одговарајућег представника тужилаштва на суђење које је због претрпљених душевних болова проузрокованих изношењем истинитих података о његовим финансијским злоупотребама и кршењима закона иницирао Дулић Оливер, Немањина 11, Београд, користимо прилику да предлог, у истоветном облику, још једном поновимо.
 

Надамо се да, уколико сви тужиоци и њихови заменици нису заузети процесуирањем највиших одлазећих функционера републичке владе, републичких јавних предузећа, дирекција и агенција, госпођа Загорка Доловац неће пропустити прилику да се директно или посредно упозна са подацима о тешким финансијским злоупотребама и корупцији чији је налогодавац и учесник био Дулић Оливер.
 

Коалиција за надзор јавних финансија с нестрпљењем очекује и појављивање тужиоца у овом поступку, чије је присуство на претходном рочишту изостало. Користимо прилику да Дулић Оливера, Немањина 11, Београд, подсетимо да је рочиште, на којем ће имати прилику да јавно обелодани врсту и степен душевних болова које је претрпео због изношења истинитих података о његовим криминалним активностима, заказано у Првом основном суду у Београду, Устаничка бр. 14, судница бр. 11, 17. јула 2012. године са почетком у 12:00 часова.
 

Допис Републичком јавном тужиоцу

Тужба

Одговор на тужбу

Изјава Дулић Оливера - 02. фебруар 2011. године - http://www.infobiro.tv/

Одговор Министарства животне средине, рударства и просторног планирања